Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2008 20:12

Фогтс провів першу прес-конференцію в ролі тренера збірної Азербайджану

Головний тренер збірної Азербайджану з футболу Берті Фогтс в Баку провів прес-конференцію з приводу свого призначення, на якій заявив, що його збірна постарається відібрати очки у збірної Росії у відбірних матчах ЧС-2010.

"Футбол гра проста, але в той же час повна сюрпризів. Всяке можливо за 90 хвилин зустрічі. Переконаний, що головне в кожному матчі - настрій, вміння боротися за перемогу до останньої хвилини, особливо в рідних стінах", - заявив німецький тренер.

Фогтс також підкреслив, що перед ним поставлено завдання сприяти розвитку футболу в Азербайджані, і він постарається виправдати довіру. У його найближчих планах знайомство з футбольними клубами країни, консультації з їх тренерами і пошук молодих перспективних гравців 17-18 років з метою залучення їх в збірну. Він також повідомив, що влітку азербайджанські футболісти проведуть збори в Німеччині.

Окрім Росії і Німеччини збірній Азербайджану у відбірних іграх чемпіонату світу з футболу 2010 року треба провести зустрічі з командами Фінляндії, Уеллсу і Ліхтенштейну.

За умовами контракту, Фогтс тренуватиме азербайджанську збірну до закінчення відбірного турніру - грудня 2009 року.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Фогтс провів першу прес-конференцію в ролі тренера збірної Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути