неділя, 06 травня 2007 19:59

ФК "Харків" обіграв на виїзді "Шахтар"

  Рустам Худжамов
Рустам Худжамов

З початку матчу у Донецьку "Шахтар" заволодів ініціативою і раз-по-раз створював небезпечні моменти біля воріт суперника. Однак відкрити рахунок у грі вдалося ФК "Харкову". На 9-й хвилині після подачі кутового гол забив Соколенко. "Гірники" і надалі атакували. На 20-й хвилині вони заробили пенальті. Пробивав Срна, але Худжамов відбив м"яч. На 41-й хвилині арбітр зафіксував положення поза грою і не зарахував гол Адріано.

Початок другого тайму став дзеркальним відображенням першого. Атакував "Шахтар", однак забив ФК "Харків". На 51-й хвилині Рібейра прострелив справа і Гладкий головою подвоїв рахунок.

На 62-й хвилині арбітр знову призначив пенальті у ворота ФК "Харкова". Цього разу бив Елано, однак Худжамов вкотре врятував команду. Хоча на добиванні спритнішим за інших був Срна.

До кінця гри "Шахтар" продовжував атакувати. Арбітр додав чотири хвилини до другого тайму. Однак ні зіграні замість того майже шість хвилин, ні вилучення Смалька "гірникам" не допомогли.

Справжнім героєм матчу став воротар ФК "Харкова" Рустам Худжамов.

Для "Шахтаря" цей матч став другим підряд програним на своєму полі. 23 квітня їх обіграв "Дніпро" 3:2. Тоді у ворота гостей також призначили два пенальті. Гірники реалізували один удар.

"Шахтар" - ФК "Харків" - 1:2 (0:1)

6 травня. Донецьк. РСК "Олімпійський"

Суддя: Володимир Сіренко (Сімферополь)

"Шахтар": Шуст, Срна, Левандовські, Хюбшман, Шевчук (Гай, 56), Матузалем, Елано, Дуляй, Полянський (Жадсон, 46), Адріано (Бєлік, 46), Брандау.

Тренер: Мірча Луческу

ФК "Харків": Худжамов, Березовчук, Комарницький, Соколенко, Паньковець, Рожок (Рібейра, 39), Гунчак, Овеков (Самборський, 87), Смалько, Городов, Гладкий.

Тренер: Володимир Безсонов

Голи: Соколенко (9), Гладкий (51), Срна (62)

Нереалізовані пенальті: Срна (21, воротар), Елано (62, воротар)

Попередження: Паньковець (31), Гладкий (48), Гунчак (58), Бєлік (61), Брандау (62), Городов (65), Дуляй (74), Смалько (85, 90+2)

Вилучення: Смалько (90+2)

Зараз ви читаєте новину «ФК "Харків" обіграв на виїзді "Шахтар" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути