вівторок, 22 липня 2008 14:44

Фінляндія хоче провести Євро-2016 разом з Росією

Футбольний союз Фінляндії розглядає перспективу проведення чемпіонату Європи 2016 року спільно з Росією, повідомляють "Вести".

За інформацією фінських ЗМІ, сторони вже обговорювали подібну можливість в неформальній обстановці, проте консультацій на офіційному рівні поки не було. Фіни горять бажанням провести континентальну першість і намагалися навіть приєднатися до сумісної заявки сусідньої Швеції і Норвегії, але УЄФА обмежив число приймаючих країн до двох.

У зв"язку з цим голова футбольного союзу Фінляндії Пекка Хямяляйнен не виключає співпраці з Росією. Він упевнений, що у разі розширення числа учасників Євро до 24 команд шведам і норвежцям буде непросто забезпечити необхідну кількість стадіонів. В той же час співпраця з Росією може стати вирішальним чинником. При цьому фіни готові поступитися сусідові правом на проведення більшої кількості матчів. "Нам необхідно два хороші стадіони та зацікавлення у співпраці з боку Росії", - вважає Пекка Хямяляйнен.

Зараз ви читаєте новину «Фінляндія хоче провести Євро-2016 разом з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути