субота, 29 грудня 2012 11:57

"Фінішувати навчилися, тепер треба перемагати" - SIXT UKRAINE відправилася на Дакар-2013

"Фінішувати навчилися, тепер треба перемагати" - SIXT UKRAINE відправилася на Дакар-2013
SIXT UKRAINE не має наміру бути на Дакарі статистом. Фото: expert.com.ua

Українська команда  SIXT UKRAINE відправилася в Перу на старт найзнаменитішого ралі-марафону Дакар 2013.

Це вже 6-й старт команди на найбільш складному ралі-рейді на планеті. Надії і плани на гонку найамбітніші - потрапити в ТОП-10 абсолютного заліку. Лідер і перший пілот команди SIXT Ukraine Вадим Нестерчук впевнений, що українцям це по силам.

"Наш досвід і знання є найголовнішим фундаментом для гарного виступу в гонці. Ми дуже добре підготувалися, у нас хороша машина і сильна команда. Я не бачу жодних перепон для досягнення цієї мети. Фінішувати ми вже навчилися, тепер треба перемагати. Я задоволений українським штурманом, він хороший фахівець і сподіваюся, що в пісках ми з ним закопуватися не будемо. Але працювати йому доведеться багато, як і всій команді. Все ж попереду - 15 днів виснажливої гонки, - сказав Нестерчук.

Штурман команди, Володимир Дем'яненко, на проводах команди біля офісу компанії SIXT в Києві, випромінював оптимізм і їхав у відмінному настрої.

"Мені подобається, як їде Вадим, у нього відмінний стиль пілотування в пісках - мене це трохи навіть здивувало, адже чим менше ми будемо втрачати часу на відкопування - тим краще час. Ще мені подобається, що він їде швидко, але при цьому спокійно, емоції у нього під час гонки йдуть на другий план. Це рідкісний випадок для пілота. Так що нам не важко буде тримати високий темп. Найважче зараз - це саме очікування старту і організаційні моменти", - констатував Дем'яненко.

Нагадуємо старт ралі - Дакар 2013 призначений на 5 січня у столиці Перу - Лімі, після чого спортсменам належить подолати більше 8 тисяч кілометрів до фінішу в Сантьяго (Перу). За заявками в гонці беруть участь практично півтисячі екіпажів, 165 з яких в категорії позашляховики, де буде змагатися українська команда SIXT UKRAINE.

Зараз ви читаєте новину «"Фінішувати навчилися, тепер треба перемагати" - SIXT UKRAINE відправилася на Дакар-2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути