середа, 11 січня 2012 11:56

Дакар-2012. Український екіпаж двічі падав з обриву на 9-му етапі

Дакар-2012. Український екіпаж двічі падав з обриву на 9-му етапі

Українська команда Sixt Ukraine завершила дев'ятий етап ралі рейду Дакар-2012 на 35-му місці. У загальному заліку наш екіпаж знаходиться на 26-й позиції, а всього в гонці залишилося 72 екіпажи, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Цей етап став найважчим для нашої команди серед всіх минулих. Машина двічі падала в обрив, але двічі українські гонщики змогли самостійно вибратися, правда втратили на цьому цілу годину.

Переможцем етапу в класі позашляховиків став Роберт Гордон. Другим прийшов Стефан Петрансель. Третім став іспанець Нані Рома. У загальному заліку Петрансель зберіг за собою першу позицію, другий - Гордон, третій - поляк Кшиштоф Холовшіц.

Завершив свою участь переможець минулого року Нассер Аль-Аттія. Нинішній ралі-марафон для катарця складався з перемінним успіхом, але боротьба з постійними несправностями автомобіля таки була програна. Сьогодні вже на другій точці Нассер промчав швидше за всіх, показавши кращий результат, але через чергову проблему з автомобілем на 174 км він зупинився.

Зараз ви читаєте новину «Дакар-2012. Український екіпаж двічі падав з обриву на 9-му етапі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути