Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 13:39

Фінансова криза вдарила по "Вест Хему"

Головний тренер лондонського "Вест Хема" Джанфранко Дзола може виявитися першою жертвою фінансової кризи, яка охопила у тому числі і англійський футбол. Італійський фахівець навряд чи отримає гроші на нових гравців, стверджує The Telegraph.

Проблеми почалися після того, як луснув один з найбільших банків Ісландії "Ландсбанкі", власник якого Бйорголфур Гудмундсон за сумісництвом володіє і лондонським клубом. Продавати "Вест Хем" ісландський "олігарх" поки не збирається, але і гроші давати на нові трансфери теж не хоче.

Втім, Гудмундссона можна зрозуміти, оскільки у складі "молотобійців" зараз нараховується аж 35 футболістів, що, безумовно, дуже багато. Тому тренерові запропоновано спочатку продати деяких гравців, а вже на виручені гроші купувати нових. Так би мовити, продати що-небудь непотрібне, щоб потім купити що-небудь потрібне.

Якщо ж становище Гудмундсона стане критичним, і справа дійде до розпродажу, то в числі перших з молотка можуть піти п"ятеро "молотобойців". Це голкіпер Роберт Грін (приблизна вартість - 6 мільйонів фунтів), захисник Метью Апсон (8), півзахисник Марк Нобл (6) і форварди Крейг Белламі (10) та Дін Ештон (10).

Зараз ви читаєте новину «Фінансова криза вдарила по "Вест Хему"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути