пʼятниця, 08 грудня 2006 11:01

ФІФА визначилась з термінами проведення Кубка світу-2010

Виконавчий комітет ФІФА, засідання якого пройшло в Цюріху, визначив, що фінальний турнір наступного Кубка світу пройде з 11 червня по 11 липня 2010 року. Для участі в першості планети, яка відбудеться в Південній Африці, Європі виділено 13 місць, Африці - 6 (включаючи господарів), Азії і Океанії - 5 (4,5+0,5, одне з місць буде розіграно між командами з цих конфедерацій), Південній Америці та КОНКАКАФ - 8 (4,5+3,5, одне з місць буде розіграно між командами з цих конфедерацій).

Країна - організатор КС-2014, який пройде в Південній Америці, буде оголошена в листопаді 2007 року. Виконком також вирішив, що Гібралтар відповідно до статутних вимог не може стати членом ФІФА. Оголошено, що наступне засідання ІФАБ (Міжнародної ради з правил гри) пройде в Манчестері 3 березня 2007 року. ФІФА на ньому представлятимуть її президент Зепп Блаттер, генеральний секретар Урс Лінси, віце-президент Дейвід Уїлл, глава суддівського комітету Анхель Марія Вільяр Льона, повідомляється в прес-релізі Міжнародної федерації футболу.

Зараз ви читаєте новину «ФІФА визначилась з термінами проведення Кубка світу-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути