Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2012 11:04

ФІФА розслідує перемогу Бахрейна над Індонезією з рахунком 10:0

ФІФА розслідує перемогу Бахрейна над Індонезією з рахунком 10:0

Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) проведе розслідування матчу відбіркового турніру Чемпіонату світу-2014 в Азіатській зоні, в якому збірна Бахрейну перемогла команду Індонезії з рахунком 10:0.

Про це в четвер, 1 березня, повідомив офіційний сайт організації.

Матч, який відбувся 29 лютого, викликав підозри у футбольних чиновників, оскільки Бахрейну потрібна була перемога з різницею в дев'ять м'ячів, щоб вийти до наступного раунду.

При цьому їм необхідно було сподівається на поразку єдиного конкурента - Ірану в поєдинку з Катаром.

Бахрейн в матчі з Індонезією вийшов вперед вже на третій хвилині зустрічі, реалізувавши пенальті. В цьому ж епізоді був вилучений воротар, який порушив правила у своєму штрафному.

До кінця першого тайму Бахрейн пробивав ще два одинадцятиметрових і закінчив першу половину зустрічі, ведучи 4:0. У другій сокорокап'ятихвилинці команда провела ще шість м'ячів.

Варто відзначити, що зусилля Бахрейну були зайвими. Іран свій матч з Катаром звів внічию 2:2, забивши за сім хвилин до кінця зустрічі.

"Рішення (провести розслідування) прийнято зважаючи незвичайного результату, з урахуванням сил команд і статистики попередніх зустрічей", - сказано в заяві ФІФА.

Якщо договірний характер матчу Бахрейну та Індонезії буде доведений, то обом командам загрожує серйозне покарання аж до дискваліфікації на кілька років.

Зараз ви читаєте новину «ФІФА розслідує перемогу Бахрейна над Індонезією з рахунком 10:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути