пʼятниця, 02 грудня 2011 17:54

"ФФУ входить у стадію змужніння" - Євтушенко

"ФФУ входить у стадію змужніння" - Євтушенко

Федерація футболу України, яка відзначила 20-річний ювілей, знаходиться на стадії змужніння. І зараз такий період, коли відомо, що потрібно робити для подальшого розвитку українського футболу. У цьому впевнений відомий півзахисник київського "Динамо" 80-х років, володар Кубка кубків-86 Вадим Євтушенко.

"20-річний ювілей говорить про те, що наша федерація, як і раніше молода, десь входить у фазу змужніння. Зроблено нею досить багато, але, думаю, попереду ще зробити треба чимало для розвитку українського футболу. 20 років - це саме той період, коли ми знаємо, що і як потрібно робити", - говорить Вадим Анатолійович.

"Що за цей період найбільше запам'яталося? Звичайно, перемога в суперечці за право приймати Євро-2012. Це найбільший успіх ФФУ, адже ми зуміли переконати європейців, що готові провести такий серйозний турнір. А перемога збірної U-19на домашньому Євро підтверджує, що наш футбол все-таки розвивається. Та й виграш "Шахтарем" Кубка УЄФА не можна назвати чисто донецьким успіхом, це досягнення всього українського футболу",-вважає Євтушенко.

"Ну і не можна не сказати про участь національної команди в чвертьфіналі ЧС-2006, це поки найбільша її перемога в історії незалежної України. Збірна країни поставила планку, яка повинна розглядатися як мінімальна. У всякому разі, я б хотів, щоб у кожному відбірному циклі був як мінімум такий результат", - додав він.

Нагадаємо, 1 грудня Федерація футболу України урочисто відзначила 20-річний ювілей.

Зараз ви читаєте новину «"ФФУ входить у стадію змужніння" - Євтушенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути