пʼятниця, 30 березня 2018 15:51

ФФУ просить заборонити прапори ЛДНР на футбольних матчах

ФФУ просить заборонити прапори ЛДНР на футбольних матчах
ФФУ звернеться у FARE з проханням заборонити прапори ЛДНР. Фото: 4th.com.ua

Федерація футболу України просить міжнародну організацію заборонити прапори ДНР та ЛНР. ФФУ з офіційним листом звернулась до FARE (організація, яка бореться з проявами расизму та ксенофобії в європейському футболі).

"29 березня Федерація футболу України надіслала звернення до FARE (Football Against Racism in Europe) із проханням додати до переліку забороненої для демонстрації на футбольних матчах символіки так званих ДНР та ЛНР", - повідомляє офіційний сайт ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рома"-"Шахтар", римляни принесли на стадіон прапор ДНР

"Раніше, 16 березня, ФФУ звернулася до УЄФА із проханням відкрити дисциплінарне провадження за фактом демонстрації символіки так званої ДНР під час матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Рома" - "Шахтар", який відбувся в Римі 13 березня 2018 року. Федерація футболу України висловлює подяку вболівальникам, які 19 березня також звернули увагу на цей факт та виступили з ініціативою подачі відповідної скарги до міжнародних футбольних інститутів", - йдеться в повідомленні.

Через піднятий на матчі "Шахтаря" прапор самопроголошеної ДНР розгорівся скандал. УЄФА прийняв до розгляду скаргу Федерації футболу України.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ просить заборонити прапори ЛДНР на футбольних матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути