пʼятниця, 06 травня 2011 14:57

Феттель розбив свій болід на вільній практиці у Стамбулі
5

Фото: Reuters

Нетипова для Туреччини погода зустріла гонщиків уранці у п'ятницю. Небо було затягнуто хмарами, лив дощ, а повітря прогрілося лише до +10 градусів. Нечисленні глядачі куталися у куртки, гонщики почали сесію на дощовій і проміжній гумі.

Багато команд серйозно оновили машини перед турецьким етапом, розраховуючи перевірити ефективність нових рішень під час вільних заїздів, але погода зруйнувала їхні плани - стан траси постійно змінювалося, не дозволяючи проводити порівняльні тести.

За 28 хвилин до кінця сесії з'явилися червоні прапори - на виході з восьмого повороту Себастьян Феттель розбив машину, послизнувшись на мокрому поребрику. Удар об захисний бар'єр вийшов сильним, гонщик не постраждав, але машину довелося евакуювати.

Вже після закінчення сесії розбив машину Пастор Мальдонадо - венесуелець вилетів в 11-му повороті, зміг повернутися на трасу, і вилетів знову, зачепивши захисний бар'єр.

Протокол очолив Фернандо Алонсо, який проїхав коло за 1:38.670 на проміжній гумі.

Зараз ви читаєте новину «Феттель розбив свій болід на вільній практиці у Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути