Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2009 14:16

Фергюсон піде з "МЮ", коли поб"є рекорд "Ліверпуля"

Фергюсон піде з "МЮ", коли поб"є рекорд "Ліверпуля"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон може покинути "Олд Траффорд" вже після закінчення наступного сезону, заявив його син Даррен, котрий очолює клуб Першої ліги "Пітерборо".

Раніше сам наставник "червоних дияволів", який керує командою з 1986 року, говорив, що рано чи пізно цей момент настане, проте назвати які-небудь конкретні терміни свого прощання з великим футболим відмовився, сказавши лише, що його кар"єра "досягла етапу післяматчевих пенальті".

Проте, як вважає Даррен, у випадку, якщо його батько приведе "Манчестер Юнайтед" до перемоги в чемпіонаті в цьому і в наступному сезонах, побивши рекорд за кількістю завойованих титулів, що належить "Ліверпулю", він може залишити футбол.

"У нього все гаразд зі здоров"ям, зараз він будує нову команду, - говорить син. - Якщо вони переможуть в чемпіонаті цього року, то зрівняються з "Ліверпулем" за кілкьістю завойованих титулів. Вони цілком можуть зробити це і наступного року, і тоді для батька може бути найправильніший час для прощання".

Нагадаємо, що "Ліверпуль" є рекордсменів за кількістю завойованих титулів в чемпіонаті Англії - за свою історію мерсисайдці 18 разів ставали найсильнішою командою країни. "Манчестер Юнайтед" завойовував титул 17 разів.

За своїх 23 року перебування біля керма команди сер Алекс Фергюсон привів "Манчестер Юнайтед" до 10 перемог в чемпіонаті, п"ять разів завойовував Кубок Англії, три рази Кубок ліги, двічі перемагав в Лізі чемпіонів, і по разу в Міжконтинентальному кубку та на Клубному чемпіонаті світу.

Терикон,The Sun

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон піде з "МЮ", коли поб"є рекорд "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути