середа, 25 травня 2011 16:56

Фергюсон назвав голкіпера, який замінить Едвіна ван дер Сара

Фергюсон назвав голкіпера, який замінить Едвіна ван дер Сара

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" заплатить близько 21 мільйона євро (18,3 мільйона фунтів стерлінгів) за іспанського воротаря Давіда де Хеа, повідомляє Sky Sports. Перехід де Хеа з мадридського "Атлетико" відбудеться цього літа. У "Манчестері" іспанець замінить основного воротаря Едвіна ван дер Сара.

Неофіційна інформація про те, що "МЮ" домовився з "Атлетико" про покупку де Хеа, з'явилася ще в квітні. 25 травня ці відомості підтвердив головний тренер англійського клубу сер Алекс Фергюсон. За словами наставника, іспанець стане відмінною заміною ван дер Сару, оскільки, як і голландець, володіє впевненістю і вмінням організувати гру в захисті.

20-річний де Хеа виступав за "Атлетико" протягом всієї кар'єри. Влітку команда з Мадрида, швидше за все, втратить ще одного лідера - аргентинського нападаючого Серхіо Агуеро. Він вже заявив, що хоче піти з команди. За даними іспанських ЗМІ, Агуеро перейде в "Реал".

Що стосується ван дер Сара, то він виступає за "МЮ" з 2005 року. З "Манчестером" голландець перемагав у чемпіонаті Англії, Кубку англійської ліги, Суперкубку Англії, Лізі чемпіонів і клубному чемпіонаті світу. Його останнім офіційним матчем стане фінал Ліги чемпіонів проти "Барселони", який пройде 28 травня в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон назвав голкіпера, який замінить Едвіна ван дер Сара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути