субота, 04 травня 2019 20:59

"Ференцварош" утратив Івана Петряка

"Ференцварош" утратив Івана Петряка

Футбольний агент Іван Пироженко розповів про майбутній перехід свого підопічного Івана Петряк в "МОЛ Віді".

Сьогодні, 4 травня стало відомо, що Іван Петряк близький до переходу в "МОЛ Віді" - одного з конкурентів "Ференцвароша". Генеральний директор "Ференцвароша" сказав, що Петряк переходить у " МОЛ Віді", тому що там зарплата вище.

"Відповідь генерального директора Ороса Пала дуже поверхова і несе односторонній характер,– каже агент. – Останні шість місяців ми приїжджали в "Ференцварош", ми писали їм, ми дзвонили, але відповіді і конструктиву з боку генерального директора не було. Іван поставив нам завдання залишитися в "Ференцварош". Але тільки зі свого боку вирішити це питання неможливо. Для нас, повірте, величезна честь бути частиною такого великого клубу, як Фраді, бути частиною його історії.

Це був приголомшливий рік. Але у Івана була річна оренда. Клуб повинен розуміти, що це таке, повинен діяти більш активно. Протягом останніх трьох місяців ми активно намагалися пояснити керівництву клубу, що їх бездіяльність змушує нас активно працювати в напрямку інших клубів і пропозицій. Я навіть зараз не розумію, як вони могли втратити цей трансфер. Слів немає! Ми чекали до останнього дня. Наш клієнт - не "Ференцварош" і не "МОЛ Віді". Наш клієнт - Іван Петряк, і ми робимо і зробимо все можливе, щоб він був щасливий як в професійному, особистому так і матеріальному плані.

Окремо хочемо сказати, велике спасибі Сергію Реброву, який до останнього боровся за Івана, як виявилося, наодинці. Сам Ваня хотів дуже працювати з Ребровим, він додав при ньому. Сергій Станіславович розмовляв з "Шахтарем", з "Ференцварошем", з нами. Докладав усіх зусиль, щоб Ваня залишився. Але, на жаль, таке склалося враження, що Ребров був єдиним в клубі, хто хотів цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ференцварош" Реброва достроково оформив чемпіонство

Іван Петряк починав свою кар'єру в "Зорі". Звідти перейшов до "Шахтаря". Донеччани віддали Петряк в оренду угорському "Ференцварошу".

Зараз ви читаєте новину «"Ференцварош" утратив Івана Петряка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути