неділя, 29 жовтня 2017 12:35

"Фейеноорду" вже нічого втрачати" - прогноз експертів на матч "Шахтаря" в Лізі чемпіонів

"Фейеноорду" вже нічого втрачати" - прогноз експертів на матч "Шахтаря" в Лізі чемпіонів
В Роттердамі "Шахтар" обіграв "Фейєноорд" в ключовому матчі групового етапу Ліги чемпіонів — 2:1

1 листопада донецький "Шахтар" зіграє у Харкові черговий матч групового етапу Ліги чемпіонів. "Гірники" прийматимуть нідерландський "Феєноорд". У Роттердамі чемпіон України переміг - 2:1.

Турнірне становище у групі F після трьох турів: 1. "Манчестер Сіті" - 9 очок; 2. "Шахтар" - 6; 3. "Наполі" - 3; 4. "Фейеноорд" - 0.

Екс-гравець нідерландського "Гронінгена" і збірної України, фахівець з футболу Нідерландів Євген Левченко:

"Фейеноорду" вже нічого втрачати. Якщо подивитися на те, як складалася гра в Роттердамі, то було передбачувано, що "Шахтар" переможе з різницею в один м'яч. Для мене гра була абсолютно зрозумілою, тому що клас "Шахтаря", я вважаю, вище, ніж у "Фейєноорда", при всій повазі до нідерландському клубу.

Мінус для них - це те, що не грали деякі гравці, які в захисті є футболістами основи. Мова про Боттегіна, ван дер Хайдена - гравці, які на даний момент травмовані і не грають. "Фейеноорд" за індивідуальними гравцям, звичайно ж, поступається "Шахтареві".

Завдання-максимум для "Шахтаря" - набрати в двох зустрічах з "Фейєноордом" шість очок. На 50% це виконано. Мені здається, що в Харкові гра буде трохи простішою. У "Фейєноорда" досі не одужали деякі гравці.

"Фейеноорд" хоч і розраховує на гарну гру, але навряд чи чекає дива від гри. Думаю, гості зосередяться на матчах чемпіонату. Гра з "Аяксом" показала, які серйозні проблеми є в даний момент у "Фейєноорда".

Думаю, "Шахтар" переможе з великою часткою ймовірності, з різницею в один-два м'ячі".

Екс-тренер "Металіста" і "Дніпра" Мирон Маркевич:

"Напевно, після цієї зустрічі "Шахтар" оформить собі виступи в єврокубках навесні. Це додатковий стимул для гірників.

Головна кадрова проблема зараз - відсутність Ракицького і травма Кривцова. Але є ж Хочолава. Думаю, що він буде грати. Він уже виходив на заміну і в принципі, у нього є хороші шанси зіграти проти "Фейєноорда". Другим центральним захисником буде Ордець. Іншого виходу з цього становища я не бачу.

"Фейеноорд" тепер гратиме на результат. І для "Шахтаря" такий сценарій краще. З'явиться можливість карати їх в контратаках. Але я думаю, що "Шахтар" буде більше діяти на половині поля "Фейєноорда". Так, як в принципі, завжди і грав. Упевнений, що "Шахтар" переможе в Харкові "Фейеноорд". А з яким рахунком - ролі не грає. Головне - виграти".

Коментатор і ведучий каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" Роберто Моралес:

"У "Фейєноорда" залишився тільки варіант грати агресивно. У команди є свої турнірні завдання. Найголовніше - у них проблеми з захистом. Вони все це прекрасно розуміють, тому їм треба ризикувати. Є такий людський фактор, як розчарування. Розчарування поразкою в першому матчі, розчарування від поразки від "Аякса". Це дуже болісний удар для "Фейєноорда". І те, що команда буде грати агресивно в Харкові, я практично не сумніваюся. Не думаю, що особливо проти цього виступає Фонсека. Він, як на мене, більш схильний до контратакуючої грі.

Думаю, буде результативна гра. Кадрова ситуація краща у "Шахтаря", не дивлячись на проблеми з центральними захисниками. Але як на мене, у "Фейєноорда" більші проблеми, ніж у "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сталь" сенсаційно залишила "Шахтар" без перемоги

Матч "Шахтар" - "Фейєноорд" пройде в Харкові 1 листопада. Початок гри о 21.45. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Фейеноорду" вже нічого втрачати" - прогноз експертів на матч "Шахтаря" в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути