пʼятниця, 12 жовтня 2012 11:21

Федотенко і Понікаровський повернуться до збірної України

Федотенко і Понікаровський повернуться до збірної України
Руслан Федотенко зіграв за збірну України один поєдинок. Фото: hcdonbass.com

Хокеїсти донецького "Донбасу" Олексій Понікаровський і Руслан Федотенко вже скоро будуть захищати кольори збірної України. Про це заявив головний тренер національної команди Олександр Куликов.

"З усіма п'ятьма хлопцями - Квітченком, Варламовим, Матерухіним, Понікаровським, Федотенком - я вже переговорив, і вони з розумінням поставилися до цього питання. Вони висловили бажання грати за збірну", - підкреслив Куликов.

На думку наставника нашої збірної, головне для Федотенка і Понікаровського зараз, це звикнути до більш широких європейських майданчиків.

"Всі вже додають і освоюються, але найголовніше - майданчики. Розміри майданчиків різні, тому, переходячи на такі арени, потрібно звикнути до їх особливої ??специфіки", - зазначив тренер.

Час освоїтися на європейському льоду до матчів національної команди у нападників є. Відбірковий турнір на Олімпіаду в Сочі стартує в Києві 8 листопада. Суперниками української збірної в групі H стануть поляки, естонці та іспанці.

Руслан Федотенко зіграв за збірну України один поєдинок, на Олімпіаді в Солт-Лейк-Сіті, відзначившись результативним кидком. У цих змаганнях дебютував у національній дружині і Олексій Понікаровський. Провівши тоді 4 поєдинки, він записав на свій рахунок гол і результативну передачу.

Зараз ви читаєте новину «Федотенко і Понікаровський повернуться до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути