вівторок, 23 жовтня 2012 10:00

Федотенко і Понікаровський отримали виклик до збірної України

Федотенко і Понікаровський отримали виклик до збірної України
Руслан Федотенко повертається до збірної України. Фото: hcdonbass.com

Головний тренер збірної України з хокею Олександр Куликов назвав розширений склад гравців для тренувальної та ігрової підготовки до попередньої кваліфікації турніру сочинської Олімпіади-2014, який незабаром пройде в Києві.

Збір розпочнеться 2 листопада на льоду броварського Терміналу і почнуть його 26 українських хокеїстів, до яких трохи пізніше приєднаються 8 гравців з клубів, які виступають у ВХЛ і КХЛ, повідомляє прес-служба Федерації хокею України.

"3 і 4 листопада ми проведемо дві контрольні зустрічі зі збірною Білорусі двома різними складами, - говорить тренер збірної Юрій Гунько. - Після цього визначимося з тими хокеїстами, які продовжать готуватися до турніру. Всього до заявки на передкваліфікацію потраплять 23 гравця".

Склад національної збірної команди України для участі в навчально-тренувальному зборі:

Воротарі: Михайло Балабан, Євгеній Напненко (обидва - Донбас-2), Ігор Карпенко (Сокол)

Захисники: Володимир Алексюк, Віталій Люткевич (обидва - Донбас-2), Олександр Побєдоносцев, Денис Петрухно, Сергій Климентьєв (всі - Беркут), Ігор Кугут, Василь Полоницький (обидва - Динамо Харків), Дмитро Толкунов (Сокол), Руслан Борисенко ( Компаньйон), Юрій Наваренко (Шахтар Солігорськ, Білорусь), Микола Ладигін (Південний Урал, Орськ ВХЛ).

Нападники: Роман Благой, Віталій Доніка (обидва - Донбас-2), Олександр Яковенко, Сергій Черненко, Сергій Харченко (всі - Сокіл), Артем Гніденко, Андрій Міхнов, Шаміль Рамазанов, Олександр Караульщук (всі - Беркут), Євген Пастух, Артем Бондарєв (обидва - Динамо Харків), Павло Борисенко (Компаньйон), Дмитро Гнітько (Леви), Олег Шафаренко (Юність, Мінськ, ВХЛ), Костянтин Касянчук (Динамо, Москва, КХЛ), Руслан Федотенко, Олексій Понікаровський, Олександр Матерухін, Сергій Варламов, Максим Квітченко (всі - Донбас, КХЛ).

Резерв: захисник - Денис Ісаєнко (Беркут); нападаючі - Микита Буценко, Дмитро Німенко, Сергій Бабинець (всі - Донбас-2), Олександр Торяник, Роман Сальников (обидва - Беркут) і Руслан Безщасний (Сокіл).

Головний тренер: Олександр Куликов

Тренери: Юрій Гунько та Дмитро Христич

Нагадаємо, що один з попередньої кваліфікації турнірів на Олімпіаду-2014 в Сочі пройде в київському Палаці спорту з 8 по 11 листопада 2012 року.

Нагадаємо, принциповим згоду вперше за десять років сигратьза збірну України дали українські хокеїсти, які мають контракти в NHL Руслан Федотенко та Олексій Понікаровський.

Зараз ви читаєте новину «Федотенко і Понікаровський отримали виклик до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути