вівторок, 15 квітня 2008 12:29

Федерера тренуватиме іспанець

Новим тренером першої ракетки світу Роджера Федерера став іспанський фахівець Хосе Ігерас. Швейцарський тенісист виступав без наставника з травня 2007 року, коли він вирішив розлучитися з Тоні Роше. Ігерас допомагатиме Федереру на турнірі EstorilOpen, який пройде в Португалії на цьому тижні.

У сезоні-2008 швейцарець виграв 11 з 15 матчів, але не зумів перемогти ні на одному турнірі АТР. Остаточне рішення про продовження співпраці між Федерером і Ігерасом буде ухвалено після закінчення змагань у Португалії.

За словами швейцарського спортсмена, він дуже зрадів, коли Ігерас прийняв його пропозицію. Федерер вважає, що іспанський фахівець, який у минулому працював з такими відомими тенісистами, як Джим Курьє і Майкл Чанг, є одним з найавторитетніших і найдосвідченіших тренерів сучасності.

Федерер також підкреслив, що він знаходиться у відмінній формі і готовий боротися за перемогу у всіх турнірах, в яких він братиме участь.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Федерера тренуватиме іспанець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути