середа, 23 січня 2013 14:56

Федерер став останнім півфіналістом Australian Open
7

Фото: ФОТО: Reuters

Швейцарський тенісист Роджер Федерер став останнім півфіналістом Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open). Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

У матчі 1/4 фіналу Федерер, який отримав другий номер посіву, обіграв француза Жо-Вільфріда Тсонгу (сьомий номер посіву) з рахунком 7:6 (7:4), 4:6, 7:6 (7:4), 3: 6, 6:3. За вихід у фінал швейцарець посперечається з третьою ракеткою турніру британцем Енді Мюрреєм, який у своєму чвертьфіналі був сильнішим від Жеремі Шарді з Франції - 6:4 6:1 6:2. Мюррей і Федерер вийдуть на корт 25 січня.

В іншому півфіналі зустрінуться перша ракетка турніру серб Новак Джокович та іспанець Давид Феррер (четвертий номер посіву). Їх матч відбудеться 24 січня.

У жіночій частині змагання за право зіграти у фіналі посперечаються перша ракетка турніру Вікторія Азаренко з Білорусі та американка Слоан Стівенс (29-й номер посіву), а також росіянка Марія Шарапова (другий номер посіву) і Лі На з Китаю (шостий номер посіву). Обидва півфінальні матчі пройдуть 24 січня.

Зараз ви читаєте новину «Федерер став останнім півфіналістом Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути