понеділок, 03 березня 2008 14:37

Федерер не визначився з участю в Олімпіаді

Кращий тенісист планети останніх років швейцарець Роджер Федерер не раз стверджував, що золота олімпійська медаль є однією з першочергових цілей в його кар"єрі.

Проте недавно перша ракетка планети заявив, що він, можливо, відмовиться від поїздки в Пекін в серпні цього року: "У Сіднеї мені все подобалося. Але в Афінах було по-іншому. Кожен впізнавав мене, навіть коли я приходив поїсти. Я не розпоряжався собою і не міг керувати своїм графіком. Це не дуже легко і приємно".

У Греції чотири роки тому швейцарський тенісист програв на самому початку турніру чеху Томашу Бердиху, і зараз Федереру б не хотілося повторити той сумний досвід. "Я ще остаточно не вирішив, поїду в Китай чи ні", - додав він.

Нагадаємо, що останній раз Роджер виходив на корт в Мельбурні, в півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії, коли програв майбутньому переможцеві турніру сербу Новаку Джоковічу. "Я тоді відчував себе не дуже добре, - згадує Федерер. - Я погано рухався і невдало захищався. Проте зараз я повернувся і відчуваю, що став свіжішим і сильнішим, ніж в Австралії".

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Федерер не визначився з участю в Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути