вівторок, 24 травня 2011 15:11

Федецький став другом Євро-2012

Федецький став другом Євро-2012

Один з лідерів "Карпат" - захисник Артем Федецький - удостоївся звання посла волонтерської програми УЄФА і став "Другом Євро-2012".

Директор турніру в Україні Маркіян Лубківський прокоментував вручення гравцеві диплома: "Вибираючи Друга Євро і одночасно посла волонтерської програми УЄФА у Львові, ми виходили з того, що це має бути людина, тісно пов'язана з футболом. Артем - професіонал і талановитий футболіст, який є популярним як в приймаючому місті, так і в Україні взагалі. Він своєю майстерністю буде надихати людей брати участь у волонтерській програмі".

Ось що з цього приводу думає сам Федецький: "Перш за все, я хочу подякувати за наданий мені статус, адже бути Послом волонтерської програми почесно для кожної людини. Я переконаний, що львівські волонтери забезпечать учасникам турніру та його гостям теплий прийом. Саме завдяки гостинності наших волонтерів туристичний потенціал міста зросте в сотні, а то і в тисячі разів. Я хотів би запросити всіх бажаючих спробувати себе в ролі волонтера".

Нагадаємо, раніше статус друга Євро-2012 отримали Марко Девіч ("Металіст"), Андрій П'ятов і Дмитро Чигринський ("Шахтар").

Зараз ви читаєте новину «Федецький став другом Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути