понеділок, 21 квітня 2008 17:58

Фани "Спартака" звернулись з проханням до президента РФС не грати на Кавказі

Вболівальники московського "Спартака" звернулися до президента РФС Віталія Мутко з проханням перенести всі домашні матчі команд з кавказького регіону на нейтральні поля у зв"язку з інцидентом в Приельбрусьї.

- Ми звертаємося до президента РФС Віталія Мутко, до всіх компетентних футбольних органів, до органів виконавчої і законодавчої влади. Ми вважаємо, що в умовах, що склалися, проводити матчі і забезпечувати безпеку неможливо і вимагаємо притягати до відповідальності винних і перенести всі домашні матчі команд з кавказького регіону на нейтральні поля до з"ясування всіх обставин і нормалізації ситуації в республіці, - говориться в заяві фанатського угрупування "Фратрія".

Нагадаємо, що вболівальники  московського "Спартака" постраждали в масовій бійці, яка сталась в 140 киллометрах від Нальчика в ніч з п"ятниці на суботу. У побоїщі брало участь близько 30 чоловік. Співробітники міліції, що прибули на місце події, вимушені були відкрити вогонь в повітря з автоматичної зброї, щоб зупинити безлади. В результаті бійки двоє жителів Москви отримали поранення з травматичного пістолета, а ще один - побої.

Телеканал "Спорт"
Зараз ви читаєте новину «Фани "Спартака" звернулись з проханням до президента РФС не грати на Кавказі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути