понеділок, 12 липня 2021 08:27

Фанати зчепилися в жорстокій бійці під час фіналу Євро-2020/21 - відео

Фанати зчепилися в жорстокій бійці під час фіналу Євро-2020/21 - відео
Вболівальники побилися під час фіналу Євро-2020/21. Фото: REUTERS

Під час фіналу Євро-2020/21 виникла жорстока бійка між вболівальниками. Зчепилися у підтрибунному приміщенні стадіону Wembley в Лондоні.

Фанати нападали на глядачів у коридорах між секторами. Відповідні кадри події опублікував у Twitter Кайл Глен.

На відео видно, як уболівальники в кольорах збірної Англії атакують чоловіків у синіх футболках. Крім того, один із фанатів ударив підлітка, а хлопця азіатської зовнішності били ногами, в тому числі по голові, відразу кілька людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Італія виграла Євро

Один із користувачів Twitter пояснив в коментарях під відео, що англійці таким чином хотіли зупинити фанатів, які незаконно увірвалися на стадіон. Намагаючись прорватися на фінал чемпіонату, спровокували тисняву, перестрибували через огорожі, зносили паркани.

Матч між Італіє та Англією відбувся у неділю, 11 липня. Італія здобула перемогу. Перевагу отримали в серії пенальті. Рахунок основного часу та овертайму гри тримався 1:1.

Один з найбільш пам'ятних матчів в останній історії збірна Англії зіграла зі збірною Італії на Євро-2012 в Києві. Основний час закінчився внічию - 0:0. У серії пенальті сильнішими виявилися італійці - 4:2. Італійці володіли ініціативою протягом усього чвертьфінального поєдинку Євро-2012 зі збірною Англії, яка здорово оборонялася і зуміла зберегти свої ворота на замку.

Зараз ви читаєте новину «Фанати зчепилися в жорстокій бійці під час фіналу Євро-2020/21 - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути