Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2020 09:30

Фанати зацькували українського футболіста, який отримав паспорт Польщі

Фанати зацькували українського футболіста, який отримав паспорт Польщі
Тарас Романчук є одним із лідерів "Ягеллонії". Фото: ФК "Ягеллонія"

Під час матчу 33-го туру чемпіонату Польщі "Ягеллонія" - "Лехія" фанати гостей почали ображати колишнього українця Тараса Романчука, який у 2018 році отримав польський паспорт.

Один з відвідувачів VIP-ложі стадіону "Муніципальний" в Білостоці, запрошений на матч неназваною компанією, крикнув колишньому українцю: "Ти - не поляк. вали в Україну", пише "Трибуна"

Футболіст після цього підійшов до ложі і спробував з'ясувати ситуацію, але замість цього почув нові образи. Справу передано в поліцію. Порушник уже впізнали, справа розслідується.

Покарання агресивного вболівальника, швидше за все, ляже на плечі компанії, яка запросила його на матч. Його представники зустрінуться з представниками стадіону.

Це не перший подібний інцидент за участю Романчука. У лютому 2019 року, після матчу "Ягеллонії" з "Віслою" Плоцьк , футболіст заявив, що його назвали "бандерівцем" під час зустрічі. Гравець "Висли" Домінік Фурман спочатку все заперечував, але потім обидва гравці виступили зі спільною заявою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий ексгравець збірної України буде грати за аматорський клуб

Тарас Романчук народився в Ковелі Волинської області. У Польщі грає з 2013 року: спочатку за "Леґьоново", з 2014-го - за "Ягеллонію". У березні 2018 року його отримав польське громадянство і дебютував в її складі в матчі проти Південної Кореї. Це поки його єдиний матч за збірну Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Фанати зацькували українського футболіста, який отримав паспорт Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути