четвер, 10 січня 2013 19:04

Фанати визнали Моурінью шкідливим для іміджу "Реала"

Фанати визнали Моурінью шкідливим для іміджу "Реала"
Вболівальників визнали, що дії і заяви Моурінью наносять клубу збиток ФОТО: Reuters

Фанати мадридського "Реала" вважають, що головний тренер команди Жозе Моурінью шкодить іміджу клубу. Про це свідчать результати опитування, які наводить іспанське видання Marca. 61,6 відсотка опитаних вболівальників визнали, що дії і заяви Моурінью наносять клубу збиток. Підтримали тренера тільки 33,1 відсотка.

Роботу Моурінью фанати оцінили в середньому на 6,68 бала з 10 - значно нижче, ніж під час аналогічного опитування у березні 2011 року (тоді тренеру поставили оцінку 8,82 бали). 54,4 відсотка вболівальників вважають, що португальський фахівець повинен залишитися наставником "Реала" після закінчення сезону-2012/13, а 41,8 відсотка вважають, що Моурінью слід залишити клуб.

Опитування, учасниками якого стали 704 вболівальника, було проведено 6 січня перед початком матчу чемпіонату Іспанії з "Реалом Сосьєдад" (ця зустріч завершилася перемогою мадридців з рахунком 4:3).

У 18 матчах чемпіонату Іспанії сезону-2012/13 "Реал" набрав 36 очок. Команда Моурінью займає третє місце в турнірній таблиці, відстаючи на 16 очок від "Барселони" і на п'ять очок - від мадридського "Атлетико".

Зараз ви читаєте новину «Фанати визнали Моурінью шкідливим для іміджу "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути