Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2009 15:07

Фанати "Дніпра" подякували "Штурму" (ФОТО)

Автор: odessa-sport.info
 

Немає потреби зайвий раз розповідати, в яких стосунках знаходяться футбольні фанати Одеси і Дніпропетровська. Але не тільки з Південною Пальмірою в уболівальників "Дніпра" вони натягнуті. Харківський "Металіст" - ще одна "гаряча точка" на футбольній карті України для вболівальників центральноукраїнського клубу.

Природно, будь-яка осічка суперника дає привід протиборчим сторонам повправлятися в дотепності. Позавчора, окрім іншого, фанати "Дніпра" відзначилися баннером в адресу... австрійського "Штурму" (Sturm перекладається з німецької насамперед, як буря або шторм). Дніпропетровці вивісили полотно з написом "Danke, Sturm!" ("Спасибі, Штурм!"), тим самим демонструючи свою радість від вильоту "Металіста" з Ліги Європи.

Що ж, в Україні вже декілька років спостерігається тенденція вболівати проти "недружніх команд" навіть в Єврокубках і з якогось боку таку точку зору можна зрозуміти.

За матеріалами Одесса Спорт

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Дніпра" подякували "Штурму" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути