Ексклюзиви
пʼятниця, 28 серпня 2009 10:40

"Зараз ми граємо жахливо" - Маркевич

"Зараз ми граємо жахливо" - Маркевич

Післяматчева прес-конференція головного тренер ФК "Металіст" Мирона Богдановича Маркевича. Наставник прокоментував провальний матч зі "Штурмом" (0:1)

Ми не можемо зібрати торішній склад. Одні гравці пропускають матчі, інші... Коельйо далекий від своєї минулої форми. А нові люди грають, як кажуть, з корабля на бал. Не той це футбол, який звикли бачити в Харкові. Не хочу образити команду суперника, але вона далеко не найсильніша з тизх з ким ми грали. Провалили ми гру, особливо в другому таймі. Після того, як помилився Майдана, почалася паніка в обороні.

Якщо минулого року ми могли вискочити за рахунок оборони, то зараз граємо жахливо. Команда разбалансована. Потрібно, щоб всі повернулися в стрій, тоді можна буде говорити про щось. Поки що Бордіян, Валяєв, Едмар, як ви бачите, - незамінні футболісти.

Недооцінка суперника була сьогодні?

Ні, не думаю. Я настроював хлопців, як міг. "Штурм" добре зіграв з "Аустрією". Але я і не бачив проблем, поки Майдана не зробив цю дитячу помилку. До цього ми контролювали хід гри, без шансів для суперника. Але такі помилки ззаду, які допускали Папа, Обрадовіч - не можу їх впізнати. Не тільки сьогодні. Що ж, виходитимемо з цієї ситуації.

Вам не вистачало травмованих гравців?

Звичайно. Бордіян травмований, Валяєв і Едмар пропускали матч. Лисенко, хоч і новий гравець, але сьогодні ви побачили, що ми практично без нападу граємо. Ці гравці - серйозна втрата для нас. Ми потрапили в таку ситуацію, не хочу виправдовуватися. Але Слюсар першу гру грав. Жажа поки що не грає в той футбол, який може. А нові футболісти на такому рівні не грали.. Хіба що, окрім Єрьоменка.

Сьогоднішній результат - це нормально чи все-таки є збій?

Звичайно, збій. Ми повинні були вигравати. У нас була серйозна розмова. У команді кожен грає сам за себе, а це найстрашніший симптом. Колективу немає, і якщо раніше він був, то зараз...

Ганцарчика не вистачало?

Не можна так говорити. У нього закінчувався контракт. А ті фінанси, які він хотів, - ми вважаємо, що це дуже багато. Продали Северина, щось виручили за нього. Не те що б ми хотіли його відправити, адже було і його бажання...

Прес-служба ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Зараз ми граємо жахливо" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути