Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2014 21:14

Фанати "Динамо" і "Шахтаря" разом співали гімн України і кричали "Путін - ху*ло"
7

Фото: Ірина КОЗЮПА

Вболівальники київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" разом виконали гімн України перед початком матчу своїх команд на "Олімпійському". Нагадаємо, зустріч проходить під гаслом "Футбол заради єдності".

Перед стартовим свистком фанати влаштували яскраве модульне шоу. На трибуні, протилежній до центральної, виклали величезний прапор України та тризуб.

Трохи пізніше фанати почали скандували відомий хіт ультрас "Путін — Ху*ло". На одній із трибун деякий час висів плакат "ПТН — ПНХ".

У другому таймі фан-сектор "Динамо" скандував "Донецьк". Гості відповіли - "Київ". Цікаво,що перед тим на полі сталася сутичка між гравцями "Шахтаря" та "Динамо".

І звичайно не обійшлося без вже традиційних "Слава Україні" - "Героям Слава" та "Герої не вмирають". Також фанати обох команд не нехтували піротехнікою.

Наприкінці матчу фанати "Шахтаря", які перебували на нижньому ярусі "Олімпійського", влаштували перекличку "Донецьк - Київ" з вболівальниками "Динамо" із верхньої трибуни. Після цього весь стадіон знову заспівав гімн України. А останні хвилини матчу пройшли під вигуки "Путін - Ху*ло".

Після фінального свистка фанати заспівали "Воїнів Світла" "Ляпіса Трубєцкого".

Додамо, що матч "Динамо" - "Шахтар" завершився перемогою гірників - 2:0. Луїс Адріано відзначився дублем. Після кожного забитого голу бразилець підбігав до ультрас "Динамо" і намагався провокувати фанатів.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Динамо" і "Шахтаря" разом співали гімн України і кричали "Путін - ху*ло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути