понеділок, 14 березня 2016 12:16

Фанат дортмундської "Боруссії" помер на трибунах під час матчу з "Майнцем"

Фанат дортмундської "Боруссії" помер на трибунах під час матчу з "Майнцем"

Вболівальник дортмундської "Боруссії" помер на трибунах під час матчу 26-го туру чемпіонату Німеччини з футболу проти "Майнца", повідомляється на сайті "Боруссії".

Зустріч, що пройшла в неділю в Дортмунді, завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів поля. Після новини про смерть одного з уболівальників на стадіоні настала тиша, але через деякий час фанати "Боруссії" стали співати пісню You'll Never Walk Alone (Ти ніколи не будеш один), яка звучала на "Сігнал Ідуна Парк" до кінця матчу. Крім того, головний арбітр прийняв рішення не додавати компенсований час до другого тайму.

Причиною смерті вболівальника став серцевий напад. Також повідомляється, що під час гри стало погано ще одному фанату, але його вдалося врятувати. На даний момент він знаходиться у лікарні.

Після гри у клубному мікроблозі "Боруссії" в Twitter з'явився запис: "У цей важкий час всі наші думки з родичами загиблого. Клуб бажає одужання другому вболівальнику, який знаходиться у лікарні. Є важливіші речі, ніж футбол. RIP ... You ' ll never walk alone".

"Боруссія" подякувала "Майнцу" і його уболівальникам за солідарність і співчуття у зв'язку зі смертю фаната.

Зараз ви читаєте новину «Фанат дортмундської "Боруссії" помер на трибунах під час матчу з "Майнцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути