понеділок, 06 жовтня 2008 15:12

F-1. Власник Red Bull залишить команду собі

Власник Дітріх Матешиц зізнався, що перемога Себастьяна Феттеля на Гран-прі Італії, та і взагалі поточна форма ToroRosso змусили його замислитися про те, чи варто взагалі продавати свою частку акцій італійської команди.

На початку цього сезону Дітріх, що володіє 50 відсотками ToroRosso (друга половина належить Герхарду Бергеру), повідомив про те, що хоче продати свою частку. Але, дивлячись на показники дочірньої стайні, що стала випереджати RedBull, Матешиц зізнався, що у нього з"явилася спокуса відмовитися від своїх слів.

"Може трапитися так, що все залишиться як і раніше" - сказав австрійський мільярдер в інтерв"ю SalzburgerNachrichten. - "Хоча поки у нас немає точної інформації про нові правила. Все залежатиме від того, чи буде кожна команда зобов"язана сама проектувати та будувати автомобіль".

"Подивимося, чи знайдеться хороший покупець, але, можливо, що я взагалі передумаю продавати свою частку" - сказав Дітріх. - "Зараз я можу сказати, що поки нічого не відомо".

"Автоспорт"

Зараз ви читаєте новину «F-1. Власник Red Bull залишить команду собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути