середа, 31 січня 2007 17:13

Євсєєв вилаяв Бишовця

  Вадим Євсєєв
Вадим Євсєєв

Захисник московського "Локомотива" і збірної Росії Вадим Євсєєв, 31 рік, вчора був відрахований з основної команди, після того, як на тренувальному занятті команди вибухнув на адресу головного тренера нецензурною лайкою, повідомляє Спортобоз.

- В понеділок на тренуванні перед церемонією нагородження команди бронзовими медалями чемпіонату-2006 Євсєєв різко відреагував на зауваження тренера, - розповіло неназване джерело. - Бишовець не потерпів такої поведінки і достроково відправив гравця, що зарвався, до роздягальні. Але тут же почув в свою адресу від Євсєєва: "Йди на ***!"

У вівторок було оголошено про те, що футболіст підтримуватиме форму з дублюючим складом команди. У вчорашній товариській грі "Локомотива" з костромським "Спартаком" Бишовець випустив захисника лише в другому таймі з дублерами.

- Євсєєв більше не тренуватиметься з основою, - заявив головний тренер "Локо" Анатолій Бишовець. - Тепер Вадим займатиметься з дублем! У нас з ним відбувся досить неприємний інцидент, в деталі якого мені не хотілося б вдаватися. Але суть в тому, що мене не влаштовує відношення футболіста до справи і його фізична форма, яка залишає бажати кращого.

Подальша доля Євсєєва з"ясується після зустрічі з Юрієм Сьоміним, коли президент "Локомотива" повернеться з італійського відрядження.

Подібна нестриманість виявляється не вперше в кар"єрі гравця. В кінці минулого сезону Вадим прилюдно розкритикував тодішнього президента клубу Валерія Філатова за те, що він відправив до відставки сербського фахівця Славо Мусліна. Вже тоді боси клубу хотіли розлучитися із захисником, але Євсєєва врятувала зміна керівництва команди.

По приїзду Соьміна контракт з гравцем, який закінчується в кінці поточного року, може бути розірваний, а Євсєєву виплатять грошову компенсацію.

- З команди мене може вигнати тільки Сьомін, - сказав Євсєєв. - Але якщо вам так цікаво, що сталося, розпитаєте трохи краще Бишовця...


Зараз ви читаєте новину «Євсєєв вилаяв Бишовця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути