понеділок, 14 вересня 2009 15:39

Євро-2012. У вересні Україну відвідають експерти УЄФА

Євро-2012. У вересні Україну відвідають експерти УЄФА

19-22 вересня відбудеться робочий візит до України директора Євро-2012 Мартіна Каллена. Програмою візиту передбачені відвідини Львова, Івано-Франківська, Трускавця з метою огляду аеропортів, наявної готельної інфраструктури і тренувальних баз. Також відбудеться зустріч М.Каллена і директори турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського з віце-прем"єр-міністром України Іваном Васюником, а також представниками органів державної влади, причетних до підготовки Євро-2012.

Як повідомили в прес-службі Федерації футболу України, 20-22 вересня відбудеться робочий візит до України експерта УЄФА з питань аеропортів Пітера Хемпсона. В ході візиту запланований огляд стану інфраструктури ГП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль", КП "Міжнародний аеропорт "Донецьк", проведення робочих зустрічей з питань залучення і експлуатації тимчасових терміналів як засобів підвищення пропускної спроможності аеропортів.

20-23 вересня відбудеться візит до України експертної комісії УЄФА на чолі з директором Департаменту УЄФА по стадіонах і безпеки Марком Тіммером. У програмі візиту - ознайомлення з прогресом підготовки стадіонів до Євро-2012 в рамках програми регулярного моніторингу.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. У вересні Україну відвідають експерти УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути