Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 21:50

Євро-2012. "Чорноморець" виселяють з Одеси

Євро-2012. "Чорноморець" виселяють з Одеси

Одеський футбольний клуб "Чорноморець" можуть перевести в інше місто, заявив заступник директора міського департаменту з підготовки до Євро-2012 Вадим Терещук.

Про це він заявив у ході прес-конференції в Одеській мерії. Вадим Терещук відзначив, що такі розмови пов"язані із відсутністю в "Чорноморця" резервної арени.

За його словами, щоб виконати в термін усі роботи з реконструкції стадіону в парку Шевченка, необхідно в листопаді провести останню гру і закрити стадіон цілком.

Однак резервної арени в клуба немає. Відповідно до указу Кабміну резервною ареною для "Чорноморця" повинний був стати стадіон СКА в Приморському районі Одеси, що знаходиться в управлінні Міністерства оборони України. Проте, як заявив Вадим Терещук з посиланням на віце-прем"єра України Івана Васюника, Міністерство оборони саботує передачу стадіону ФК "Чорноморець".

Заступник директора департаменту з підготовки до Євро-2012 підкреслив, що навіть тимчасове перебазування одеського клуба в інше місто було б "неприпустимим", і організатори постараються знайти інший вихід із ситуації, що створилася.

champion
Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. "Чорноморець" виселяють з Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути