Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2015 10:46

Єва Карнейро подала в суд на "Челсі"

Єва Карнейро подала в суд на "Челсі"
Єва Карнейро не працювала з першою командою з часу матчу першого туру чемпіонату Англії

Доктор "Челсі" Єва Карнейро, яку відсторонили від роботи, подала позов до суду на клуб. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Як інформує "The Telegraph", "Челсі" і Карнейро не дійшли згоди щодо розміру компенсації. Як наслідок, на цьому тижні вона подала документи до суду. Також повідомляють, що публічні слухання з цього приводу відбудуться вже наступного року, якщо сторони не дійдуть згоди й не вирішать залагодити свої розбіжності до суду.

Карнейро не працювала з першою командою з часу матчу першого туру чемпіонату Англії проти "Суонсі" (2:2), коли в неї стався конфлікт із Жозе Моурінью. Португальський фахівець був незадоволений діями лікаря і, за деякими даними, образив її. Футбольна асоціація Англії, утім, не застосувала проти нього санкцій, не знайшовши доказів сексистських образ.

Основні вимоги Карнейро щодо вихідної допомоги складають 78 335 фунтів. Крім того, вона має намір добитися компенсації за образи, завдані їй Моурінью і критичні зауваження на її адресу після гри. Зазначимо, що разом із Карнейро відсторонили і фізіотерапевта Джона Фірна.

Зараз ви читаєте новину «Єва Карнейро подала в суд на "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути