неділя, 28 серпня 2011 10:47

Ето'О забив гол у першому матчі за "Анжі"
6

Фото: fc-anji.ru

Футболіст збірної Камеруну Самуель Ето'О забив гол у першому ж своєму матчі за "Анжі". Махачкалинський клуб у суботу, 27 серпня, зустрічався в гостях з "Ростовом" у рамках 22-го туру чемпіонату Росії.

Рахунок у матчі відкрили на 72-й хвилині господарі поля - гол забив Тимофій Калачов. На 80-й хвилині Ето'О, який вийшов на заміну у другому таймі, врятував свій новий клуб від поразки. Підсумковий рахунок зустрічі 1:1. "Анжі", повідомляє ИТАР-ТАСС, на даний момент посідає четверте місце в турнірній таблиці, набравши 37 очок в 22 матчах.

Про перехід Самуеля Ето'О з міланського "Інтера" в "Анжі" офіційно було оголошено 23 серпня. Деталі контракту офіційно не розголошуються, проте, за даними ЗМІ, за Ето'О "Анжі" заплатив "Інтеру" від 21 до 28 мільйонів євро. Зарплата камерунця в "Анжі", за даними ЗМІ, становитиме 20,5 мільйона євро на рік, що дозволяє назвати Ето'О найбільш високооплачуваним футболістом у світі.

В інших матчах 22-туру першості Росії з футболу, що пройшли в суботу, "Томь" зіграла внічию з "Амкаром" (0:0), а "Волга" з Нижнього Новгорода обіграла "Терек" 3:1.

Зараз ви читаєте новину «Ето'О забив гол у першому матчі за "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути