неділя, 02 червня 2013 18:37

"Ето'О? Склад Камеруну нас не повинен цікавити" - Ярмоленко

"Ето'О? Склад Камеруну нас не повинен цікавити" - Ярмоленко
Нещодавно Андрій Ярмоленко став батьком. Хлопчика назвали Іваном ФОТО: Gazeta.ua

Товариський матч проти Камеруну допоможе збірній України підготуватися до відбірної гри на ЧС-2014 з командою Чорногорії. Про це Андрій Ярмоленко розповів журналістам у суботу на прес-конференції.

"Нас чекає складна гра, - каже футболіст. - Практично всі гравці збірної Камеруну виступають у провідних європейських чемпіонатах. Нас не повинно цікавити, те що у них у приїхали лідери команди. Нам потрібно виходити і показувати свою гру. Це товариський матч, через який ми готуємося до офіційного поєдинку з Чорногорією. Ще раз повторюся, що нас не має цікавити склад суперника.

Футболісти, які зіграють проти Камеруну, будуть викладатися на всі 100%. Ніхто не буде себе берегти. У футболі є таке правило — якщо будеш себе берегти, то обов'язково отримаєш травму.

Зараз у нас хороший настрій. Згоден, у чемпіонаті "Динамо" і "Дніпро" показали не той результат, на який сподівалися. Невдачі потрібно забувати і йти вперед. Потрібно працювати, щоб у майбутньому не повторювати цих помилок. Якщо ми зараз зациклимося на своїх невдачах і будемо тільки про це і думати, то це може негативно вплинути на результати збірної. Сподіваюсь цього не станеться і в національній команді у нас будуть перемоги", - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, товариський матч Україна — Камерун відбудеться сьогодні на "Олімпійському". Початок матчу о 21:00. Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Ето'О? Склад Камеруну нас не повинен цікавити" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути