Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 23:02

"Це сезон, в якому Гвардіола може виграти Лігу чемпіонів"

"Це сезон, в якому Гвардіола може виграти Лігу чемпіонів"
Хосеп Гвардіола здатен виграти Лігу чемпіонів не з "Барселоною" і без Мессі

"Манчестер Сіті" - найсильніша команда Європи цього сезону. Таку думку Gazeta.ua висловив Гаетано Моччіаро, редактор сайта Tuttomercatoweb.com, Італія.

"Думаю, "Манчестер Сіті" - найсильніша команда цього сезону. Зараз містяни мають збалансований склад і перебувають у чудовій формі. Вони показують найкращий футбол. У команді висока конкуренція. Кожен гравець має альтернативу. Це можна побачити на прикладі травмованого Сане. Його замінив Бернарду Сілва і "Сіті" продовжує легко перемагати.

Це сезон, в якому Пеп Гвардіола може виграти Лігу чемпіонів. Цей "Манчестер Сіті" не має у своєму складі Мессі, але в команді багато талантів з чудовими навиками.

Дуже важко знайти слабкості у "Сіті". Можна виділити два моменти. Зараз у команди труднощі з лівим захисником. Менді — травмований. А Даніло, Делф і Зінченко не є номінально гравцями цієї позиції, а грають там вимушено.

Також я б звернув увагу на те, як команда розподіляє енергію. "Манчестер Сіті" грає у прем´єр-лізі, де висока інтенсивність матчів. Також команда виступає у Кубку Англії і Кубку ліги. Чим далі вони просуватимуться у турнірі, тим більше вони ризикують втомитися.

Зараз у команди труднощі з лівим захисником. Менді — травмований. А Даніло, Делф і Зінченко не є номінально гравцями цієї позиції, а грають там вимушено

Кевін де Боюйне став найкращим гравцем своєї позиції. Але поки Мессі і Роналду гратимуть, то в інших буде мало шансів на Золотий м´яч. Також ще є Неймар. Бразилець перший у черзі на цей трофей після Ліонеля і Кріштіану.

Матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти "Наполі" і "Шахтаря" показали, що цей "Манчестер Сіті" має міжнародний менталітет. У попередні сезони команда зазнавала прикрих поразок вже на груповому етапі. Але цього разу містяни були чудовими. "Наполі" грає в найкращий футбол в Італії, але довгий період матчу команда навіть не бачила м´яча. В Неаполі, де на стадіоні особлива атмосфера, "Сіті"легко впорався з тиском трибун".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто виграє Лігу чемпіонів?

Більше про шанси на успіх "Манчестер Сіті" та Хосепа Гвардіоли в Лізі чемпіонів читайте у новому номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «"Це сезон, в якому Гвардіола може виграти Лігу чемпіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути