Ексклюзиви
пʼятниця, 20 березня 2009 18:51

Єрьоменко хотів зіграти з "Удінезе", а Богуш побоювався "Вердера"

Єрьоменко хотів зіграти з "Удінезе", а Богуш побоювався "Вердера"

Голкіпер київського "Динамо" Станіслав Богуш поділився думкою про "ПСЖ", з якою його команді належить зіграти в 1/4 фіналу Кубка УЄФА.

"Нічого екстраординарного не відбулося. На чвертьфінальній стадії залишилися рівні за силою команди. Як нам, так і "Шахтареві" дісталися хороші суперники, з якими можна грати і обігравати їх".

"Матчів "ПСЖ" в Кубку УЄФА не бачив, але знаю, що команда зараз на ходу, на відміну від останніх років, коли вона не дуже вдало виступала в чемпіонаті Франції. Зараз у них дуже хороша команда, якій під силу поборотися з "Ліоном" за чемпіонство".

"Ми можемо виграти Кубок УЄФА, і ми зробимо для цього все, що від нас залежить. Але так само може його виграти і будь-яка з команд, що залишилися. Я думаю, перемоги прийдуть до нас за рахунок трьох основних чинників: самовіддачі, дисципліни і величезного бажання".

"Хто був би для "Динамо" найнеприємнішим суперником в 1/4 фіналу? Думаю, "Вердер". Особливо якщо враховувати, що бременці вибили з розіграшу турніру сам італійський "Мілан", - наводить слова Богуша офіційний сайт "Динамо".

Півзахисник київського "Динамо" Роман Єрьоменко прокоментував підсумки жеребкування 1/4 фіналу Кубка УЄФА, де його команді належить зіграти з ПСЖ.

"Ми маємо провести цікаві поєдинки. ПСЖ - титулована команда, має досвід виступів в єврокубках, тому легко точно не буде. Але ми впевнені в своїх силах, і гратимемо на перемогу".

"Найголовніше, що "Шахтар" нам не попався вже зараз. А щодо перспективи зустрітися в півфіналі. Не хочу заглядати так далеко. Спочатку треба зіграти з ПСЖ".

"Хотілося в чвертьфіналі зустрітися з "Удінезе". Там у мене залишилися багато друзів, з якими часто зідзвонююся. Але, на жаль, вони будуть грати з "Вердером", і я вважаю, що шанси обіграти бременців досить невеликі".

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Єрьоменко хотів зіграти з "Удінезе", а Богуш побоювався "Вердера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути