Ексклюзиви
пʼятниця, 20 березня 2009 18:10

Cуркіс хоче зустрітися із "Шахтарем" у півфіналі Кубка УЄФА

Cуркіс хоче зустрітися із "Шахтарем" у півфіналі Кубка УЄФА
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс ще не знає чи радіти йому результатам жеребкування 1/4 Кубка УЄФА, де суперником його команди буде французький ПСЖ.

"Не можна сказати, що нам потрібно радіти, або ні. ПСЖ є одним із лідерів чемпіонату Франції, відстаючи на кілька очок від "Ліона". У принципі, грає нестабільно. Може як виграти, так і програти. Якщо ми хочемо чогось досягти, повинні поетапно вирішувати задачі", - цитує Суркіса офіційний сайт "Динамо".

У півфіналі собі в суперники власник "Динамо" намітив донецький "Шахтар".

"Звичайно, у півфіналі хотілося б зустрітися із "Шахтарем". Тоді одна з українських команд точно вийде у фінал і ми усі будемо за неї вболівати.

Упевнений, наші ігри з ПСЖ будуть дуже цікавими для уболівальників. Сезон продовжується, сподіваюся, у нас зменшиться кількість травмованих футболістів. Учора Юссуф вийшов на поле, і відразу на душі стало спокійніше. Буде грати Вукоєвич. Зараз буде важкий період, пов"язаний із іграми національних збірних. Важливо, щоб усі повернулися здоровими, і в той же час у гарному настрої. У нашої збірний важкий матч в Англії. Ми знаходимося в такому виді спорту: сьогодні радіємо, завтра плачемо. Вважаю, ми з "Шахтарем" вже досягли великих успіхів. Будемо продовжувати битися й надалі", - Суркіс.  

Також Суркіс вже склав своє перше враження про ПСЖ.

"Команда знаходиться серед лідерів у чемпіонаті Франції, змагається за місце в Лізі чемпіонів. Вчора у напруженому двобої виграла у ФК "Брага". В ній працює тренер Поль Ле Гуен, якого раніше ми хотіли бачити в "Динамо". Це молодий, прогресивний фахівець, який досягав серйозних успіхів з "Ліоном" у чемпіонаті та Лізі чемпіонів. Тим цікавіше буде спостерігати за нашим протистоянням", - розповів президент "Динамо".

Ігри з ПСЖ будуть дуже цікавими для уболівальників.

Шанси "Шахтаря" на прохід "Марселя" Суркіс оцінив як рівні.

"Вважаю ПСЖ та "Олімпік" командами одного рівня. "Олімпік" виграв на виїзді в ПСЖ, а ПСЖ обіграв, у свою чергу, в гостях "Брагу". Французькі команди мають приблизно один ігровий стиль, голландський, із трьома нападниками. На нас очікують серйозні та цікаві двобої. Ми дійшли до такої стадії, що зупинятися дуже не хочеться".

Сhampion.com.ua, ФК"Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Cуркіс хоче зустрітися із "Шахтарем" у півфіналі Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути