пʼятниця, 31 серпня 2012 11:58

Енді Роддік попрощається з тенісом на US Open

Американський тенісист Енді Роддік заявив, що завершить кар'єру після відкритого чемпіонату США (US Open). Про це повідомляє Associated Press.

30 серпня Роддіку, який займає 22-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів, виповнилося 30 років. 31 числа він проведе поєдинок другого туру US Open-2012 проти австралійця Бернанда Томіча.

За словами американця, він завжди хотів піти з тенісу саме на US Open, на його думку, цей момент настав саме зараз. Роддік зазначив, що прийняв рішення про те, щоб завершити кар'єру під час матчу першого кола проти співвітчизника Райана Вільямса (6:3 6:4 6:4).

Роддік заявив, що він більше не відчуває сил, щоб і далі виходити на корт. Він ще міг деякий час пограти, але не бачить в цьому особливого сенсу.

На рахунку Роддіка перемога на одному турнірі "Великого шолома". У 2003 році він cтав першим на US Open, перемігши у фіналі Хуана Карлоса Ферреро з Іспанії. Також він чотири рази доходив до фіналу (три рази на Вімблдоні і на US Open), але у всіх програв швейцарцю Роджеру Федереру.

Також на рахунку американця 32 перемоги на турнірах АРТ. У 2003-2004 роках на протязі 13 тижнів Роддік очолював рейтинг АТР.

Зараз ви читаєте новину «Енді Роддік попрощається з тенісом на US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути