вівторок, 31 травня 2011 16:58

Енді Мюррей став останнім чвертьфіналістом Roland Garros
5

Фото: Reuters

Британський тенісист Енді Мюррей останнім вийшов в 1 / 4 фіналу Roland Garros - другого у сезоні турніру серії "Великого шолома". 31 травня він виграв матч 1 / 8 фіналу у серба Віктора Троїцкі.

Гра, яка почалася ще 30 травня, завершилася перемогою Мюррея в п'яти сетах з рахунком 4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 7:5, повідомляє офіційний сайт Roland Garros.

30 травня матч Мюррей - Троїцкі був перерваний після чотирьох сетів у зв'язку з настанням темряви. У вівторок відбулася п'ята партія, яка завершилася перемогою британця.

За вихід у півфінал Мюррей побореться з аргентинцем Хуаном Ігнасіо Челою. В інших матчах 1 / 4 фіналу іспанець Рафаель Надаль зіграє зі шведом Робіном Содерлінгом, а швейцарець Роджер Федерер - з французом Гаелем Монфісом.

Серб Новак Джокович вийшов у півфінал без боротьби, оскільки його суперник Фабіо Фоньїні з Італії відмовився від продовження виступів на Roland Garros.

Зараз ви читаєте новину «Енді Мюррей став останнім чвертьфіналістом Roland Garros». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути