неділя, 09 вересня 2012 12:33

Енді Маррей став першим фіналістом US Open

Четверта ракетка світу британець Енді Маррей став першим фіналістом US Open. У півфінальному матчі 25-річний британський спортсмен переміг сьому ракетку світу, 26-річного чеха Томаша Бердиха - 5/7, 6/2, 6/1, 7/6 (7).

Бердих у впертій боротьбі виграв перший сет, але потім Маррей впевнено взяв другу і третю партії. У четвертому сеті британець вів із брейком, але дозволив чеху зрівняти рахунок. Тим не менш, на тай-брейку Енді зумів здобути підсумкову перемогу.

На рахунку Маррея - 5 ейсів, 37 "віннерсів", а також 3 подвійні і 20 невимушених помилок. Бердих 7 разів подавав навиліт, заробив 45 активно виграних очок, допустивши при цьому 63 невимушені помилки. Матч тривав 3 години 58 хвилин. Тепер британець поступається в очному протистоянні з рахунком 3:4.

У фіналі Маррею зіграє з переможцем матчу між іспанцем Давидом Феррером і чинним чемпіоном US Open - сербом Новаком Джоковичем.

Зараз ви читаєте новину «Енді Маррей став першим фіналістом US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути