Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2007 13:29

Елано попросив вибачення перед командою за свою поведінку

 

Сьогодні "Шахтар" у Франції зіграє матч-відповідь проти "Нансі" у рамках 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Перед поєдинком головний тренер команди Мірча Луческу відповів на питання журналістів, повідомляє офіційний сайт "гірників".

Румунський фахівець розповів, що Елано вибачився за свою поведінку перед командою і погодився з покаранням, яке йому призначили.

- У нас була довга розмова. Зараз проблем немає. Буде він грати чи ні, ще не знаю. Але до матчу він готується разом з усіма, - сказав Луческу.

До Франції команда прибула у повному складі. Однак після травми ще не відновився Рац. Не гратиме і Тимощук через вилучення у минулому матчі.

Про майбутній матч Луческу сказав наступне.

- "Нансі" грає у регулярному чемпіонаті. У фізичному плані наші суперники перебувають у кращих кондиціях. Ми ж пройшли підготовчі збори, грали лише товариські зустрічі. У нас буде 90 хвилин ігрового часу. Намагатимемося вибудувати свої дії в залежності від того, як складеться гра, - зазначив Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Елано попросив вибачення перед командою за свою поведінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути