субота, 20 січня 2007 12:34

Елано хоче піти з "Шахтаря"

 

Півзахисник донецького "Шахтаря" Елано, 26 років, хоче залишити клуб.

- Хочу піти. Мені потрібні зміни, нові виклики. Хочу вигравати європейські титули. Я у складі збірної Бразилії і добре граю. Тому зараз для мене настав момент, коли потрібно використати усі переваги, які з цим пов"язані, - заявив Елано. - Тут дві великі команди - "Шахтар" і "Диннамо". Саме вони і сперечаються щороку за лідерство. А решта бореться за вихід до Кубку УЄФА. Тут вражаюча інфраструктура, власник інвестує крупні суми і все на найвищому рівні. Думаю, через 4-5 років команда стане однією з найсильніших в Європі. Але я б хотів грати у першості з гострішою конкуренцією і перед заповненими трибунами .

Елано також каже, що багато у чому саме завдяки донецькому клубу він потрапив до збірної своєї країни, повідомляє Футбол.ua.

- Тут роблять великий акцент саме на фізичну підготовку. Уже потім майстерність. Але ні про що не шкодую. Я прийшов сюди вчитися і досяг поставленої мети. Хоча працювати, звичайно, ще є над чим, - додав Елано.

Зараз ви читаєте новину «Елано хоче піти з "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути