понеділок, 25 грудня 2006 11:37

Ахметов хоче 10 мільйонів за Елано

Півзахисник "Шахтаря" Елано Блумер, 25 років, не приховує бажання грати в "Атлетіко". За словами футболіста, клуб теж зацікавлений у його послугах. І тепер все залежить лише від президента "гірників" Рината Ахметова, повідомляє Футбол.ua.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін виступив з заявою, в якій повідомив, що офіційної пропозиції від іспанської команди не було.

- Єдина пропозиція по Елано була близько місяця тому. Теж від іспанського клуба, але не "Атлетіко". Але нам пропонували суму вдвічі меншу від тієї, за яку ми придбали гравця. Звісно, ми не погодилися продавати Елано. Це стосується і інших футболістів. Не продаватимемо нікого дешевше, ніж купили, - заявив Палкін.

До "Шахтаря" Елано перейшов у 2004 році з бразильського "Сантоса". За неофіційними даними трансферна ціна футболіста склала 10 мільйонів доларів. Після того, як після Кубку світу у Німеччині збірну Бразилії очолив Карлос Дунга, Елано почали запрошувати до складу національної команди. Це не могло не позначитися на інтересі до гравця сильних європейських клубів.

"Атлетіко" після 16-ти турів посідає четверту сходинку у першості Іспанії. Відставання від лідеру "Севільї" складає 9 очок. І лише чотири пункти відділяє його від третьої сходинки.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов хоче 10 мільйонів за Елано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути