Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2012 15:49

Екс-тренер Холіфілда буде готувати Володимира Кличка до бою з Вахом

Екс-тренер Холіфілда буде готувати Володимира Кличка до бою з Вахом
Володимир Кличко задоволений роботою з Бенксом. Фото: afp.com

Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко буде готуватися до поєдинку з поляком Маріушем Вахом під керівництвом американця Джонатона Бенкса, який є чинним боксером. Бенкс буде тренувати Кличка замість Еммануеля Стюарда, який проходить курс лікування від раку. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте підкреслив, що Володимир Кличко дуже задоволений роботою з Бенксом. За словами українського боксера, Бенкс грамотно підбирає тактику бою і одного разу стане дуже хорошим тренером.

30-річний Бенкс провів на професійному рингу 30 поєдинків і виграв 28 з них (18 - нокаутом). В одному бою він зазнав поразки, а ще один - звів внічию. Наступний поєдинок (проти Сета Мітчелла) Бенкс проведе 17 листопада.

68-річний Стюард в минулому працював з американцем Евандером Холіфілдом і британцем Ленноксом Льюїсом. В останні роки він тренує Кличка.

У бою з Вахом, який відбудеться 10 листопада в Гамбурзі, Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація), IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Зараз ви читаєте новину «Екс-тренер Холіфілда буде готувати Володимира Кличка до бою з Вахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути