Ексклюзиви
субота, 23 лютого 2019 08:50

Експерт розповів про головні інтриги другої частини УПЛ

Експерт розповів про головні інтриги другої частини УПЛ
Сергій Чуйченко.

Сьогодні розпочинається друга частина чемпіонату України по футболу. В плані інтриги – існує відразу декілька запитань, на які має дати весняна частина чемпіонату.

Відстань між "Шахтарем" та "Динамо" складає 7 очок. При тому, що команди зустрінуться між собою ще два рази. Теоретично, динамівці мають шанси скоротити відстань до одного пункту.

"Я думаю, що нас весною чекає інтрига доволі цікава в боротьбі за чемпіонство. – каже колишній гравець " Ворскли" та "Олександрії" 50 річний Сергій Чуйченко.- Багато в чому вирішальним може вже стати перший тур другої частини чемпіонату, коли "Динамо" прийматиме "Зорю", а "Шахтар" гратиме проти "Олександрії". Обидва наших гранди будуть після важких матчів єврокубків. Втрата очок одними чи іншими – може скоротити відставання, або зменшити інтригу. Але я все –таки думаю, що "Шахтар" свого не відпустить ".

"Перший тур другої частини сезону покаже, чи "Динамо" зможе наздогнати "Шахтар"

"Олександрія" в першій частині сезону стала справжньою сенсацією чемпіонату. Претендувала навіть на 2 місце. Зараз має відрив 8 очок від переслідувачів за бронзові нагороди. " Зоря" та " Ворскла" теж будуть боротися за третю сходинку.

"Я вважаю, що відрив 8 пунктів – доволі значний. Плюс команда Володимира Шарана підписала досвідчених гравців – Владислава Калача, Валерія Лучкевича та Дениса Дедечка. Втрата провідного оборонця Валерія Бондаренка теж болюча. Думаю, що все –таки "Олександрія" зможе втримати третю сходинку весною. Найбільшим конкурентом тут буде "Зоря", але для цього команді Вернидуба потрібно буде набирати стабільно очки щоб реально претендувати на бронзові нагороди- зазрначив експерт".

"Олександрія" та "Зоря" будуть сперечатися за бронзові нагороди

Відразу три команди претендують на потрапляння до першої шістки – "Львів", "Маріуполь" та "Десна". Команди мають майже однакову кількість набраних очок. Будь –яка перемога може стати вирішальною

"Думаю, що тут більше шансів буде у "Десни". Команда Олександра Рябоконя виглядає зіграною, єдиним цілим. Тим паче, що зимою вони гарно попрацювали на трансферному ринку запросивши досвідчених гравців – Андрія Богданова, Михайла Сергійчука та Євгена Немчанніова – продовжує Сергій Чуйченко".

За правилами УПЛ остання команда понижується напряму. Команди із 11 та 10 місця будуть грати перехідні матчі проти 2 та 3 команди Першої ліги.

"На перший погляд, поки нічого ще не втрачено для жодної команди. У другій шістці рівень команд не такий великий, тому можна розраховувати на очки. "Арсеналу" буде вкрай важко покинути останню сходинку. " Чорноморець" гратиме в стикових матчах. Щоб уникнути такої само участі, як і одесити, між собою будуть змагатися " Карпати" та "Олімпік". Я думаю, що тут перевага на боці львівського клубу. " Карпати" завжди мали бійцівський характер, мають досвідчених гравців та хорошу власну школу – говорить Чуйченко"

"Карпати" повинні уникнути стикових матчів

Перша Ліга хоч починається пізніше, але так теж відбувається багато чого цікавого. Йде реальна боротьба за єдину путівку до УПЛ та місця в стикових матчах.

"В Першій Лізі "Дніпро" виглядає вже зараз командою рівнею УПЛ. Хоча б мені дуже хотілося сподіватися, що на рідний " Металіст" зможе стати першим. Крім того, " Волинь", " Колос" та " Інгулець" претендуватимуть на участь в перехідних матчах із невдахами УПЛ – підсумовує Сергій Чуйченко".

В першому турі другої частини чемпіонату між собою зіграють: "Маріуполь" - "Олімпік", "Львів" - " Чорноморець", "Динамо" - "Зоря", "Ворскла" - " Карпати", "Шахтар"- "Олександрія", " Арсенал"- "Десна".

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про головні інтриги другої частини УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути