понеділок, 17 травня 2021 21:00

Експерт розповів, чому "Динамо" змогло стати чемпіоном

Експерт розповів, чому "Динамо" змогло стати чемпіоном
Мірча Луческу підписав контракт із "Динамо" на два роки. Фото: ФК "Динамо"

Київське "Динамо" стало чемпіоном України вперше за п'ять років.

З початку чемпіонату динамівці вирвалися вперед та вже не втрачали лідируючої позиції. Якщо ще восени "Шахтар" намагався боротися за чемпіонство, то весною "гірники" відверто розвалилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу розповів про своє майбутнє

"У лютому всі очікували запеклої боротьби за титул чемпіона України між "Шахтарем" та "Динамо". Боротьби не вийшло – вже колишній чемпіон самоусунувся від боротьби ще в березні, а у квітні лише за допомогою арбітрів утримався на другому місці. "Динамо" ж зробило все можливе для здобуття титулуй заслужено стало чемпіоном достроково.

Навряд чи варто зупинятися на грі "динамівців": за такої кількості кваліфікованих футболістів іншого результату від команди не чекали. Адже в конкурентів, окрім "Шахтаря", на провідних ролях були футболісти, які колись за рівнем гри не підійшли двом фаворитам. Різниця лише в тому, що Мірча Луческу, який очолив "Динамо" минулого літа, зумів налаштувати команду на ігри зі слабшими конкурентами, а тренер "Шахтаря" Луїш Каштру не зміг.

Нинішній "Шахтар" має тепер ту саму ситуацію, в якій торік було "Динамо". Команда не слухала тренера й тому грала погано" - написав журналіст Микола Несенюк.

Подробиці читайте в "Країні" №19 (572), №20 (572) від 20 травня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити. Передплатний індекс - 37278. Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, чому "Динамо" змогло стати чемпіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути