понеділок, 20 грудня 2021 21:00

Експерт розповів, чи зможе збірна України поїхати на Кубок світу

Експерт розповів, чи зможе збірна України поїхати на Кубок світу
Олександр Петраков очолив збірну України у серпні 2021 року. Фото: УАФ

Збірна України змогла зайняти друге місце у відбірковій групі Кубка світу та зіграє у стикових матчах проти Шотландії. Якщо підопічні Олександра Петракова переможуть шотландців, то у фінальному плеоф поміряються силами із переможцем пари Австрія - Вельс.

"У першому стиковому матчі гратимемо у Шотландії. Місцева збірна бойовита, грає інтенсивно, стадіон дасть їй підтримку. Але команда "сира".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всі чекали на Реброва - я кілька разів хотів поїхати" - Петраков розповів, як став тренером збірної України

Вельс – потенційний подальший суперник - схожий за стилем. Має "бонуси" - Аарона Ремзі та Гарета Бейла. Але обидва постійно травмовані. Австрія, з якою теж можемо зустрітися, найталановитіша з чотирьох, з двома десятками гравців з німецького чемпіонату. Але осінню частину відбору на Кубок світу провалила, посіла четверте місце. І про ейфорію, історичне досягнення на Євро, де вийшли в 1/8 і програли майбутньому чемпіону тільки в додатковий час, вже забули. Вже вимагають відставки тренера.Всі чотири збірні в українській "гілці" мають низький запас міцності. Тому у них чимало залежить від поточних чинників - форми, настрою, травмованих. Тож передбачити дуже важко. Може статися що завгодно. Як вплинуть на гравців "Динамо" та "Шахтаря" лютий-березень без єврокубків, скільки гратимуть в клубах Зінченко та Ярмоленко, скільки забиватиме Яремчук - від відповідей на ці запитання дуже багато залежить", - написав журналіст Леон Вургафт.

Подробиці читайте в "Країні" від 23 грудня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, чи зможе збірна України поїхати на Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути