пʼятниця, 15 березня 2019 20:10

Експерт оцінив результати жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Експерт оцінив результати  жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів
Всеволод Кевлич

У штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні відбулося жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Gazeta.ua попросила прокоментувати жеребкування відомого спортивного менеджера Всеволода Кевлича.

"Ліверпуль"- "Порту"

Тут не може йти мова легку перемогу команди Клоппа. "Червоним" потрібно буде докласти багато зусиль для проходу в півфінал. Шапкати закидати точно нікого не варто. "Ліверпулю" варто так би мовити уникнути будь - якої недооцінили "Порту". Особливо після минулорічних 0:5 на "Драгао" Англійці є безперечними фаворитами протистояння.

" Аякс" - "Ювентус"

Зараз мені "Ювентус" десь нагадує за своєю раціональністю "Баварію" кращих часів, тільки має при цьому доволі сильний напад. Це яскраво показав домашній матч проти "Атлетіко" Проблемою для " Аякса" може стати відсутність досвіду у футболістів такого рівня. У матчі проти "Юве" потрібно буде багато терпіти, чекати своїх шансів. Я думаю, що тут шанси в " Ювентуса" набагато більші.

Гравцям " Аякса" може не вистачити досвіду в матчах із "Ювентусом"

" Манчестер Сіті" - "Тоттенхем"

Я думаю, що " Манчестер Сіті" вистачить сил грати і в чемпіонаті, і в Лізі чемпіонів. "Тоттенхему" не варто сподіватися, що сил команді Гвардіоли не вистачить на два фронти. Зараз " Манчестер Сіті" перебуває в гарній формі, але все може змінитися після матчів збірних. Зазвичай, після паузи на матчі національних команд дуже багато чого міняється на клубному рівні. Дуже важливо Гвардіолі зберегти ігровий тонус власних гравців. Я думаю, що у "Тоттенхема" шанси є. Вважаю, що шанси десь рівні в обох команд.

"Барселона" - " Манчестер Юнайтед"

Шанси команди Сульшера в тому, що "Барселона" часто може собі дозволити заграватися на футбольному полі. " Манчестер Юнайтед" варто шукати такі моменти, щоб їх використати на власну користь. Те що пройшло із "Ліоном" для "Барси" може не пройти із " МЮ". Сульшер знайшов баланс між тим, що він хоче та що може команда. Ще одною можливістю для англійців буде використати власну перевагу у антропометрії. Спробувати саме завдяки фізичій силі перемогти " Барселону". При цьому потрібно зупинити Мессі та Ко. Саме каталонці в цьому протистоянні є фаворитами пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cтали відомі результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи

9-10 квітня відбудуть перші матчі 1/4 фіналу. Матчі -відопвіді пройдть 16-17 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Експерт оцінив результати жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути